SALTEA THAI SPA

New product

Aceasta saltea face parte din categoria saltelelor realizate din materiale ECO. Materiale de baza fiind latexul, fibra de cocos si fibra de bambus. Calitatea si confortul pe care le ofera sunt deosebit de bune.

More details

896,00 lei

Mai multe informații

INTERIOR

Salteaua Thai Spa ofera in acelasi timp o sustinere ferma (datorita fibrei de cocos), un confort excelent (datorita straturilor de latex cu 7 zone diferite de elasticitate) cat si un mediu sanatos de odihna (datorita husei de acoperire).
Husa de acoperire este realizata din fibre (vascoza) de bambus, matlasata cu doua straturi de vatelina + bumbac.

Rolul husei este de a crea un mediu sanatos si confortabil pentru odihna, si cu un mediu de umiditate controlat pentru a nu crea disconfort. Husa este detasabila, prevazuta cu fermoar perimetral.

Fibra de bambus are urmatoarele proprietati:

 •          Antibacteriene prin agentul natural pe care il contine bomboo-kun. Acesta nu permite dezvoltarea bacteriilor si a acarienilor pe suprafata saltelei.
 •          Deodorizant. Fibra absoarbe si neutralizeaza mirosurile, in special cel de transpiratie.
 •          Absorbtia de umiditate. Absoarbe cu 50% mai multa umiditate decat bumbacul fara ca omul sa perceapa la atingerea materialului senzatia de umezeala.
 •          Fibrele de bambus sunt foarte moi la atingere, creaza o senzatie foarte placuta.
 •          Pot fi spalate de peste 50 ori fara sa piarda din calitatile pe care le au.
 •          Fibrele de bambus sunt fibre de celuloza regenerate si pastreaza toate calitatile materialului lemnos din care provin.
 •          Fibra de bambus este foarte rezistenta la uzura, ceea ce duce la o rezistenta indelungata in timp a materialului.
 •          Nu contine substante chimice. Bambusul este crescut si se dezvolta aparat de propriul agent antibacterian si nu are nevoie de substante chimice pentru protectie sau crestere. Dovada ca este testata si corespunde standardului Oeko-Tek 100. Acest lucru certifica ca fibra de bambus a fost testata pentru orice substanta chimica ce poate fi daunatoare sanatatii.

Bambusul este un material folosit de mii de ani datorita calitatilor sale deosebite in constructiile de case, mobila, textile, palarii, incaltaminte, decoratiuni, etc. Pana si Thomas Edison a folosit la primul bec electric un suport si bulb din bambus. 

Structura de fabricatie:

 •          Husa din fibra de bambus, detasabila si lavabila la 40 grade C
 •          Husa intermediara din SpunBond ce acopera integral salteaua
 •          Placa de latex cu 7 zone de elasticitate si grosimea de 7 cm
 •          Placa de fibra de cocos compactat in latex fierbinte, cu grosimea de 4 cm
 •          Placa de latex cu 7 zone de elasticitate si grosimea de 7 cm

Interiorul saltelei este realizat din doua placi de latex cu grosimea de 7 cm si o placa de fibra de cocos cu grosimea de 4cm. 

Placa de latex are perforatii pentru a avea o ventilatie atat orizontala cat si verticala foarte buna. Are 7 zone de elasticitate diferite corespunzatoare conformatiei anatomice (cap, umar, torace, sold, tibie, genunchi, glezna). 

Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitatea si elasticitatea necesara.

De asemenea fiind un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interior si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuind semnificativ aparitia transpiratiei. 

Deformatia pe orizontala a latexului este minima, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. 

Coaja nucii de cocos este un material uscat ce se compacteaza in baie de lapte de latex, rezultand un material compact, dar flexibil, oferind saltelei rezistenta deosebit de necesara sustinerii corecte a corpului. 

Duritatea placii de fibra de cocos rupe elasticitate latexului si creaza un suport ortopedic efficient, permitand si o aerisire a materialelor foarte buna deosrece este permeabila la trecerea aerului.

Aceste straturi sunt lipite intre ele cu lapte natural de latex, nu cu adezivi chimici, pentru a intregi structura BIO a saltelei.

Saltelele Thai Spa sunt saltele ECO

 
Grosime saltele: 20 cm 

Garantia acestor saltele este de 8 ani
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

Acest produs se livreaza GRATUIT in Bucuresti.

Transportul se efectueaza cu mijloace proprii si este asigurat pana in fata imobilului.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA THAI SPA

SALTEA THAI SPA

Aceasta saltea face parte din categoria saltelelor realizate din materiale ECO. Materiale de baza fiind latexul, fibra de cocos si fibra de bambus. Calitatea si confortul pe care le ofera sunt deosebit de bune.

19 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook