SALTEA DREAM NATURA

New product

Saltelele din latex natural sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul natural raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

More details

1 539,00 lei

Mai multe informații

La fiecare saltea in promotie cu lățime până la 120 cm oferim cadou 1 perna Relax, la saltelele cu latimea de peste 120 cm oferim 2 perne Relax 

Saltelele din latex natural sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul natural raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

Placa de latex natural are 18 cm grosime, densitatea de 64 kg/mc, compozitia latex natural, cu perioada lunga de utilizare.

Latexul natural este un cauciuc obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei).

Intr-un gram de latex natural sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul natural permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta a umezelii.

Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporata in aerul camerei.

Husa utilizata este dublu matlasata, fiind realizata dintr-un poliester special conceput antialergic si antibacterial, permeabil la aer si umezeala pentru a permite transferul catre si dinspre saltea.

Husa este prevazuta cu fermoar de detasare si este lavabila.

Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort la un inalt nivel atat pentru persoanele masive cat si pentru cele usoare.

Salteaua are doua fete. Fata de vara cu husa din bumbac organic si fata pentru iarna din lana.

Structura de fabricatie:

 • Material de suprafata bumbac si lana
 • Compozitie: Bumbac Organic 100%
 • Acest material este un material fibro-poros ce permite absorbtia umezelii si disiparea acesteia de catre saltea
 • Husa din bumbac organic 100% pentru protectie, dotata cu fermoar
 • Latex natural cu 7 zone diferentiate densitate 64 kg/mc
 • Placa latex natural de 18 cm grosime, densitatea de 64 kg/mc,latex natural cu perioada extra lunga de utilizare

Caracteristici tehnice saltele Latex:

 • Latexul natural este un burete natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante
 • Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
 • Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
 • Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex natural este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
 • Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex natural, fiind un produs natural si ecologic.

Recenzii

Nota 
2020-01-25

Peste așteptări!

Exact ca în descriere!

Scrie un comentariu!

Scrieţi o recenzie

SALTEA DREAM NATURA

SALTEA DREAM NATURA

Saltelele din latex natural sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul natural raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

4 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook