Saltele cu Plasa de Arcuri Există 1 produs.

Saltelele cu plasa de arcuri au evoluat foarte mult in ultimii ani. Chiar daca raman unele dintre cele mai ieftine tipuri de saltele, fiind devansate de noile tehnologii de realizare a saltelelor, intre care saltelele cu memory foam (saltele cu spuma de memorie), saltele cu spuma din latex sau cu saltele din materiale bio, in magazinul nost...

Saltelele cu plasa de arcuri au evoluat foarte mult in ultimii ani. Chiar daca raman unele dintre cele mai ieftine tipuri de saltele, fiind devansate de noile tehnologii de realizare a saltelelor, intre care saltelele cu memory foam (saltele cu spuma de memorie), saltele cu spuma din latex sau cu saltele din materiale bio, in magazinul nostru veti regasi saltele cu plasa de arcuri, ortopedice, recomandate persoanelor care doresc un suport mai ferm, care au dureri minore de spate.

Structura interna a saltelelor cu plasa interna de arcuri asigura o rezistenta mare in timp si ofera o senzatie placuta la sedere. Avand in vedere ca achizitionati o saltea pentru o perioada mai mare de timp, va recomandam sa testati mai multe produse, pentru a determina care vi se potriveste cel mai bine.

Cea mai buna saltea de pat este aceea care ofera un suport adecvat organismului dumneavoastra, promovand mentinerea unei stari de sanatate optime, salteaua de pat care se incadreaza in bugetul dumneavoastra disponibil. Nu uitati ca orice saltea are nevoie de ingrijire periodica, astfel incat sa va bucurati de calitatile saltelei in fiecare zi.

Specialistii nostri in saltele va stau la dispozitie la numarul 0787 720 075.

Mai mult
Afișare 1 - 1 din 1 produse
Afișare 1 - 1 din 1 produse

Follow us on Facebook