Saltele cu Spuma Poliuretantica Există 8 produse.

Spuma poliuretanica, utilizata in realizarea saltelelor, are rolul de a crea confort si de a sustine in mod natural si eficient coloana. Salteaua din spuma poliuretanica este una dintre cele mai cautate tipuri de saltele, alaturi de cele realizate din latex si memory foam. Materialul consistent al saltelelor de acest tip nu permit corpului ...

Spuma poliuretanica, utilizata in realizarea saltelelor, are rolul de a crea confort si de a sustine in mod natural si eficient coloana. Salteaua din spuma poliuretanica este una dintre cele mai cautate tipuri de saltele, alaturi de cele realizate din latex si memory foam. Materialul consistent al saltelelor de acest tip nu permit corpului sa se afunde, facandu-le potrivite si pentru cei mai in varsta.

Specialistii nostri in saltele va recomanda, totusi, ca inainte de a face orice achizitie, sa testati mai multe saltele, timp de 15’ pentru fiecare, pentru a determina care este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Incercati sa va asezati pe fiecare saltea de pat, care se incadreaza in bugetul dumneavoastra, in toate pozitiile in care obisnuiti sa dormiti.

Daca doriti sa aflati mai multe despre gama de saltele de pat oferite de magazinul nostru online, va invitam sa ne contactati la 0787 720 075.

Mai mult
Afișare 1 - 8 din 8 produse
Afișare 1 - 8 din 8 produse

Follow us on Facebook