Saltele cu Memory Foam Există 17 produse.

Proiectata pentru prima data la mijlocul anilor 1960, pentru scaunele avioanelor NASA, spuma cu memorie este utilizata astazi pe scara larga in productia de saltele, datorita beneficiilor pe care aceasta le are pentru organism. Saltelele cu spuma de memorie preiau forma corpului, ca raspuns la caldura si presiunea aplicata pe aceasta, distr...

Proiectata pentru prima data la mijlocul anilor 1960, pentru scaunele avioanelor NASA, spuma cu memorie este utilizata astazi pe scara larga in productia de saltele, datorita beneficiilor pe care aceasta le are pentru organism. Saltelele cu spuma de memorie preiau forma corpului, ca raspuns la caldura si presiunea aplicata pe aceasta, distribuind uniform greutatea corporala. Dupa eliminarea presiunii, salteaua cu spuma de memorie revine la forma sa initiala. Pe langa faptul ca protejeaza organismul impotriva impactului, aceasta este si extrem de confortabila, utilizarea spumei de memorie in medicina, pentru protezare, confirmand calitatile sale.

Achizitionand o saltea cu spuma de memorie veti oferi un suport adecvat organismului dumneavoastra, iar aceasta se explica prin faptul ca spuma de memorie este un material care, prin utilizare, previne afectiunile articulatiilor, permite o buna circulatie a aerului, eliminand transpiratia si mirosurile neplacute. De asemenea, saltelele cu spuma de memorie, puse la dispozitia dumneavoastra pe site-ul www.saltelebucuresti.ro, sunt antifungice si antibacteriene, fiind inlaturat, asadar, pericolul aparitiei alergiilor sau a numeroase afectiuni ale pielii.

Pe site-ul nostru va oferim o gata diversificata de saltele cu spuma de memorie, de aceea va invitam sa rasfoiti sectiunea speciala si sa alegeti salteaua care vi se potriveste cel mai bine. Pentru consiliere personalizata privind alegerea saltelei, nu ezitati sa contactati expertul nostru in saltele la 0787 720 075!

Mai mult
per page
Afișare 1 - 12 din 17 produse
Afișare 1 - 12 din 17 produse

Follow us on Facebook