Despre noi

Suntem unul dintre marii comercianți online de saltele din România și ne e bucurăm să vă putem oferi servicii de foarte buna calitate prin intermediul Internet-ului.

Vindem peste 30 tipuri de saltele într-o gama de 36 de tipodimensiuni. Aceste saltele pe care vi le oferim sunt marci de calitate foarte bună.

Filozofia de business

Am construit o afacere orientată spre servirea clientului și suntem mândri de reputația obținută pentru serviciile noastre de o calitate foarte bună.

De asemenea, suntem mândri că ne-am construit o echipă din angajații noștrii, echipă ce are are aceleași valori comune cu țelurile firmei noastre: servirea ireprosabilă a clienților. Atât clienții noștrii cât și angajații noștrii sunt priorități ale obiectivelor firmei noastre.

Background companie

Saltelebucuresti.ro a crescut an de an și a devenit unul din cei mai mari comercianți de saltele din România atât online cât și în vânzarea cu amănuntul.

Am început ca o companie mică dar cu idei mari și cu un management cu multă experiență în domeniu. Ne-am axat această afacere pe servirea ireprosabilă a clienților, adăugarea de servicii superioare (ex. Transport la domiciliu atât în cursul zilei dar și seara, pentru oamenii foarte ocupați).

În anii ce au trecut am devenit o companie importantă dar am păstrat obiectivele noastre: calitate și valoare superioară pentru serviciile prestate.

Am încercat de asemenea să oferim clientilor noștrii atât saltele clasice cât și pe cele realizate din material de ultimă generație (MemoryFoam, MemoryLatex, Gel, Microarcuri, etc) ce oferă un confort deosebit și functionalități (sănătatea coloanei vertebrale) de excepție.

Ne mândrim că vă putem astfel prezenta și produse ce nu le găsiți la un alt comerciant din România.

Echipa de vanzari

Este alcatuită în exclusivitate din tineri de 30-40 ani ce au fost excelent pregătiți de experți în domeniu. Aceste calități dobândite precum implicarea personală excepțională au facut din aceștia o echipă extraordinară cu rezultate de excepție.

Aceste calități ale echipei precum și gama diversă de saltele (clasice, comode, medicale și gel, etc.) ne permit să vă putem ajuta să vă alegeți exact salteaua de care aveți nevoie.

Faptul că suntem un comerciant foarte mare ne permite să vă oferim saltele de foarte bună calitate și la prețuri excelente pentru dvs. Membri echipei noastre încearcă întâi să înțeleagă foarte bine de la dvs. care sunt necesitățile și cerințele (criteriile) de alegere, apoi vă prezintă produsele ce se potrivesc cel mai bine.

Pentru a putea face acest lucru echipa de vânzări este pregătită foarte bine, cunoaste în amănunt materialele din care sunt realizate saltelele (atât tehnic cât și funcțional) cât și întregul proces de fabricație. Numai astfel pot furniza informații utile clienților noștrii, cu privire la fiecare tip de saltea. Se poate spune că ne-am axat pe furnizarea de informații detaliate despre confort, grad de elasticitate, duritate, probleme de sanatate, etc.


Follow us on Facebook