SALTEA ARUBA MEMORY

New product

Saltea ARUBA Memory

Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

More details

1 295,00 lei

Mai multe informații

Fac parte din tipurile de saltele bazate pe tehnologia arcurilor impachetate independent. Acest tip de structura elimina "efectul de val" creat la clasicele saltele realizate pe plasa de arc. Fiecare caseta si arc reactioneaza independent la presiunile exercitate fara a implica si celelalte arcuri.

Daca la o saltea clasica la exercitarea unei presiuni 60% se exercita pe locul respectiv si 40% se disipeaza pe arcurile asezate colateral, la acest tip de saltea 90% din presiune se exercita pe locul respectiv si doar 10% se disipeaza colateral datorita materialelor de realizare.

Arcurile impachetate individual va transforma un somn bun intr-unul excelent. Puternice si durabile, aceastea se muleaza perfect pe corpul fiecaruia.

Pentru a crea o zona de confort buna, peste structura de arcuri se adauga o placa de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm, grosime ce va permite crearea unei amprente eficiente si eliminarea punctelor de presiune excesiva

Structura de fabricatie:

  •          Fata de acoperire este realizata din 100% bumbac, matlasata cu fibra siliconizata
  •          Fata de iarna are un strat de PES si cea de vara bumbac amestecat cu melana
  •          Placa MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4 cm
  •          Suport de arcuri impachetate independent in saculeti de material textil. Sarma de arc otelit cu diametrul de 2,2 mm. 5 spire de arc cu diametrul de 8 cm
  •          Margine antilasare perimetrala din placi de KovaFoam HR cu grosimea de 3 cm

Salteaua este destinata persoanelor ce doresc o saltea confortabila dar medie ca fermitate, realizata din materiale de buna calitate.

Fata de acoperire este realizata din 100% bumbac. Din aceasta cauza este moale si placuta la atingere dar rezistenta la intindere.

Husa acestei saltele este intretesuta cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice.

Sub aceasta fata exista un strat de MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/mc si grosimea de 4 cm. Rolul acestuia este de a asigura un confort sporit corpului dar in acelasi timp de a nu impiedica reactiile arcurilor impachetate independent la presiunile exercitate.

Marginea antilasare este realizata din KovaFoam HR, material cu rezistenta mare, si pe timp indelungat la deformare mecanica, asigurand o forma buna a saltelei.

Interiorul este realizat din pachete de arcuri independente realizate din sarma otelita cu diametrul de 2,2 mm. Impachetarea acestora este facuta in casete independente din material textil rezistent.

Aceste saltele sunt realizate din materiale naturale si sunt tratate impotriva bacteriilor, factorilor alergeni si a acarienilor.

Fibrele goale de silicon si textilele folosite in matlasaj asigura un comfort sporit si transforma salteaua intr-un termostat natural, adaptandu-se in mod constant dupa temperatura si umiditatea corpului.

Saltelele Aruba Memory au doua fete, vara/iarna


Grosime saltele: 23 cm 

Garantia acestor saltele este de 5 ani 
Tot ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor

O combinaţie minunată de calităţile  POCKET SPRING, POLIFLEX şi MEMORY FOAM. Nucleul este cu o faţă, multizonală - din ancore împachetate individual înr-un pocket(buzunar) din textil neţesut, fixate împreună printr-o legătură elastică şi marginite cu un cadru stabilizator lateral din KOVAFOAM. De la căldura corpului spuma termoactivă repetă curbele coloanei vertebrale, distribuie greutatea pe toata suprafata saltelei si elimină oboseala fizică acumulată.

Pentru obţinerea unei presiuni punctuale echilibrate în zona de contact cu corpul este adăugată suplimentar o spumă molificată suplimentar, care contribuie la o circulaţie corectă a sângelui. Densitatea ridicată a POLIFLEX, împreuna cu POCKET SPRING în adâncime, oferă o ortopedicitate optimă a saltelei, realizând o poziţie perfectă pentru somn şi relaxare.

Tapiteria LUREX cu firele de argint întreţesute eliberează controlat ioni de argint, care inhibă dezvoltarea de acarii, bacterii şi ciuperci. În combinaţia cu vata de silicon hipoalergenică şi textilul neţesut SPUN BONDED în capitonaj se oferă o moliciune suplimnetară şi comfort.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA ARUBA MEMORY

SALTEA ARUBA MEMORY

Saltea ARUBA Memory

Saltele special concepute pentru a oferi un confort foarte bun si o solutie ergonomica pentru sustinerea in forma naturala a coloanei vertebrale.

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook