SALTEA FITNESS 4M

New product

Salteaua Memory Fitness 4Memory este destinata persoanelor ce doresc un somn pe un suport dur dar in acelasi timp confortabil si sanatos.

Salteaua combina elementele de confort oferite de MemoryFoam cu duritatea fibrei de cocos si structura ferma si stabila a Ortocelului (material pe celula deschisa, cu o ventilatie foarte buna)

More details

1 275,00 lei

Mai multe informații

Structura saltelei este realizata din trei placi de Ortocel intre care sunt inserate doua placi de fibra de nuca de cocos ce creeaza o structura foarte ferma ca baza de utilizare a saltelei.

Stratul de 4 cm de Memory-Foam asezat deasupra acestei structuri creeaza o amprenta a corpului, elimina punctele de presiune excesiva si ofera in acelasi timp un confort deosebit. Eliminand aceste puncte, permite o circulatie sangvina buna, astfel se iriga si oxigeneaza corect muschi si creierul, creeand un somn odihnitor si benefic pentru organism

Exemple:

  • Atunci cand persoana doarme pe spate materialul creaza o amprenta, lasand zona omoplatilor (cea mai proeminenta) sa se afunde mai mult pentru a putea sustine cu aceeasi presiune si zona lombara (cea mai ridicata), coloana odihnindu-se in format natural

  • Atunci cand persoana doarme pe umar, lasa articulatia umarului si soldul sa se afunde mai mult pentru a putea sustine zona toracica cu aceeasi presiune

Rolul straturilor din fibra de cocos este de a rupe elasticitatea Eliocelului si de a asigura o ventilare superioara a saltelei atat vertical (prin material) cat si orizontal (prin stratul de cocos)

Astfel rezultand o saltea tare dar in acelasi timp confortabila.

Husa de acoperire, marca EVOLUTION, a acestei saltele este realizata conform standardelor germane de calitate (Textil Bizalom) ce atesta ca textilul este realizat fara nici un agent chimic nociv atat pentru om cat si pentru animale. Fibrele sunt tratate cu extract de plante nepermitand larvelor de acarieni sa se dezvolte si mentinand curata si sanatoasa suprafata saltelei. Aceasta husa este detasabila (cu fermoar) si lavabila.

De asemenea nu permite dezvoltarea acarienilor, microbilor si mucegaiului. Aceasta tehnologie se bazeaza pe introducerea unor microcapsule in fibrele de material de pe suprafata acestor saltele, ce emit prin presare (prin greutatea propriului corp) substante si arome menite sa mentina consistenta materialului fara sa dauneze catusi de putin aspectului sau modului in care te simti pe saltea

Aceasta husa este detasabila (cu fermoar) si lavabila atat uscat cat si chimic.

Salteaua Fitness Memory 4M este recomandata celor ce doresc un somn sanatos, o sustinere corecta a corpului si eliminarea punctelor de presiune (materialul cu memorie) si un suport dur de sustinere a coloanei pentru evitarea sau ameliorarea problemelor medicale sau dureri intamplatoare de coloana.

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.

Structura de fabricatie:

  • Husa EVOLUTION, detasabila cu fermoar

  • Husa de protectie saltea din bumbac 100%

  • Strat MemoryFoam cu densitatea de 65 kg/m3 si grosimea de 4cm

  • Strat de ortocel cu densitatea de 30 kg/mc si grosimea de 4cm

  • Placa de fibra de nuca de cocos cu densitatea de 100 kg/mc si grosimea de 1cm

  • Strat de ortocel cu densitatea de 30 kg/mc si grosimea de 4cm

  • Placa de fibra de nuca de cocos cu densitatea de 100 kg/mc si grosimea de 1cm

  • Strat de ortocel cu densitatea de 30 kg/mc si grosimea de 4cm


Ortocel

saltele ortocel

Material realizat pe tehnologia de celule intercomunicante ( asemanatoare latexului ) ce permite o circulatie rapida a aerului in interiorul saltelei. Acest lucru faciliteaza o dispersare rapida a umiditatii create in zona de contact a corpului cu salteaua. Aceasta umiditate este absorbita de saltea si ulterior (dupa ce persoana ce o utilizeaza se ridica de pe saltea) disipata in aerul camerei

Acest tip de material este ortopedic (dur) cu o densitate de 30 kg/mc. Materialul este realizat din materiale noninvazive atat pentru om cat si pentru animale


Placa de fibra de nuca de cocos

saltele cocos

Fibra de nuca de cocos este un material foarte dur cu densitate de 100 kg/mc. 
Fibrele sortate sunt presate in pachete si acoperite de lapte de latex fierbinte. Astfel rezulta un material foarte elastic si dur si in acelasi timp foarte rezistent.


Memory Foam

saltele memory-foam

Material creat de catre NASA pentru a fi utilizat pentru amortizarea presiunilor exercitate asupra astronautilor la decolarea rachetelor. Acest material raspunde nu numai presiunilor exercitate asupra lui ci si la caldura degajata de corp, fiind un material termoreglabil.

Rolul lui este de a crea amprenta corpului si de a elimina punctele de presiune exercitata asupra partilor proeminente ale acestuia. Astfel reuseste sa nu stranguleze vasele de sange ce iriga muschii si creierul, permitand un somn foarte sanatos si odihnitor.Textil Bizalom

certificare textil

Standard german ce specifica ca respectivul material este realizat fara a se utiliza componente nocive omului sau animalelor.

Tot acest standard specifica ca materialul textil este tratat cu extract de plante ce permit inhibarea dezvoltarii larvelor de acarieni si a mucegaiului si ciupercilor.


Grosime saltele: 20 cm 

Salteaua Fitness 4M beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA FITNESS 4M

SALTEA FITNESS 4M

Salteaua Memory Fitness 4Memory este destinata persoanelor ce doresc un somn pe un suport dur dar in acelasi timp confortabil si sanatos.

Salteaua combina elementele de confort oferite de MemoryFoam cu duritatea fibrei de cocos si structura ferma si stabila a Ortocelului (material pe celula deschisa, cu o ventilatie foarte buna)

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook