SALTEA SILVER MEMORY 6

New product

Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport mediu al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie sanitara deosebita din punct de vedere al sanatatii. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a matrialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint.

More details

1 463,00 lei

Mai multe informații

Husa Silver cu system ARGENTANUM+: husa revolutionara conceputa de catre concernul belgian DeslleClama, cu microcapsule ce emit ioni de Argint, elimina mirosurile de transpiratie, confera pielii o senzatie de uscat, chiar si in cele mai calde nopti, placut la atingere

Confortul este asigurat de stratu de material cu "memorie" cu densitate de 50 kg/mc si are grosimea de 6 cm. Acest prim strat reactioneaza foarte rapid la caldura si presiunea corpului.

Placa de ELIOCEL (celula deschisa) ce formeaza suportul de baza este realizata dintr-un material ferm cu densitatea de 30 kg/mc, portanta de 35 Kpa si are o grosime de 14 cm. Structura ferma a acesteia nu permite coloanei sa se afunde foarte mult si realizeaza un suport eficient pentru MemoryFoam.

Structura de ELIOCEL creaza un suport ortopedic saltelei ce este eficient si pentru persoanele cu dureri minore si medii de coloana vertebrala. Datorita atat materialului AirFlex pe celula deschisa cat si husei de acoperire este realizat un control bun al umiditatii ce apare intre corpul utilizatorului si saltea. Umiditatea este absorbita in interiorul saltelei (in timpul utilizarii acesteia) si apoi este eliminata in atmosfera (cat timp salteaua nu mai este utilizata).

Spuma MemoryFoam fiind un material ce raspunde nu numai greutatii corpului ci si caldurii emise de acesta fiind si termoreglabil totodata, va putea "amprenta" foarte eficient forma corpului, indiferent daca aveti obiceiul sa dormiti pe burta, spate sau lateral si va elimina punctele excesive de presiune (Exemplu: Daca dormiti pe spate zona omoplatilor va intra mai mai mult in material pentru a putea fi sustinuta cu aceiasi presiune si zona lombara)

Husa de acoperire a saltelei este realizata din textil Chablise cu tratare Argentum+. Argentum + este un textil destinat exclusiv imbracarii saltelelor ce combina un management al umiditatii extreme de eficient cu un finisaj inovator bazat pe ioni de argint. Salteaua va ramane rece, proaspata si uscata in timpul somnului. Totodata catifelarea placuta a materialului va face ca somnul sa devina foarte placut.

Argentum + integreaza cele mai recente tehnologii pentru gestionarea umiditatii si are proprietati Higrofile unice. Transpiratia este rapid absorbita si evaporate ceea ce confera un mediu rece si uscat pentru nopti confortabile

Bacteriile se dezvolta datorita umiditatii si a caldurii corpului uman, producand mirosuri neplacute. Argentum + este un textil pentru saltele ce contine capsule care emit ioni de argint cu proprietati antibacteriene, ce previn multiplicarea bacteriilor, a acarienilor si reduc alergiile. Argintul nu afecteaza echilibrul natural al pielii, creand un mediu igienic si proaspat pentru confortu somnului dumneavoastra.

Textilul Argentum+ ofera un confort de lunga durata, cu superbe calitati hidrofile. Bucurativa de aceasta combinatie unica de management al umiditatii si proprietati antibacteriene noapte de noapte.

Argintul a fost folosit inca din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice si antimicrobiene. Capsulele au o medie de viata de 20 ani sau 40-60 spalari repetate a husei.

Recomandam ca salteaua Silver 6 Memory sa fie utilizata numai pe somiera (lamele elastice sau lamele din lemn masiv), pentru a evita efectul de mucegai. 

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.

Structura de fabricatie:

·         Material textil Chablis tratat in sistem Argentum+ (microcapsule ce emit ioni de argint 3g/mp), cu perioada foarte lunga de viata avand greutatea de 280g/mp

·         Husa textila matlasata, detasabila si lavabila

·         O placa de 6 cm grosime de Memory Foam aplicata pe suportul ferm cu densitate 65 kg/mc

·         Placa de ELIOCEL cu grosimea de 14 cm si densitatea de 30 kg/mc, portanta de 35 kPa

Salteaua Silver Memory 6 are transport gratuit in Romania

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA SILVER MEMORY 6

SALTEA SILVER MEMORY 6

Salteaua Silver Memory este destinata persoanelor ce doresc un confort foarte bun cu un suport mediu al coloanei vertebrale, dar in acelasi timp doresc si o protectie sanitara deosebita din punct de vedere al sanatatii. Aceasta saltea a fost realizata prin combinarea efectelor benefice a matrialului Memory Foam cu cel al tratarii husei cu fibra de argint si capsule ce emit ioni de argint.

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook