SALTEA EXCLUSIV SILVER

New product

EXCLUSIVE Silver este compusa dintr-o placa de poliuretan permeabil la aer cu grosimea de 14 cm, o placa de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm si densitatea de 60 kg/m3 si material de acoperire (husa detasabila) cu tratare de Fibra de Argint. Aceasta structura realizeaza o saltea foarte confortabila, sanatoasa, ecologica si sigura.

More details

1 282,00 lei

Mai multe informații

Placa de poliuretan pe celule deschise are grosimea de 14 cm si densitatea de 35 kg/mc ceea ce creaza un support mediu-ortopedic, unde coloana se sustine in mod ferm si natural.

Peste placa de poliuretan este asezata o placa din MemoryFoam cu grosimea de 4 cm si densitatea de 60 dns. Aceasta creaza amprenta corpului si elimina puntele de presiune, in asa fel incit coloana este sustinuta cu aceeasi presiune pe toata lungimea ei sis ta in mod natural, vasele de singe ce iriga muschi si creierul nu sunt strangulate, irigarea facandu-se in mod optim.  Materialul MemoryFoam are si rolul sa creeze zona de confort a saltelei, Cei 4 cm realizand aceea amprenta eficienta. Presiunea materialului se imparte in mod egal pe fiecare cm de contact cu corpul, ca si cum acesta ar pluti in apa.

Materialul de acoperire este textil Chablise intretesut cu fibra de Argint. Chablisul este un textile conceput pentru confort si sanatate. Este un texti foarte placurt la atingere, pufos si moale, si permite intreteserea cu fibra de Argint ce emite ioni de Argint, ce nu permite dezvoltarea acarienilor si a bacteriilor.

 

Textil CHABLISE intretesut cu fibra de Argint

Materialul face parte din noua generatie de textile ce sunt utilizate special pentru acoperirea saltelelor, datorita calitatilor deosebite pe care le au si care aduc beneficii suplimentare incontestabile. Compozitea este de 7% fibra de argint, 30% vascoza si 63% PES

Noapte de noapte intram in contact cu aceste textile care trebuie sa creeze un mediu foarte confortabil. Atunci cand dormim corpul este mai putin protejat datorita proceselor chimice ce se declanseaza pentru regenerarea organismului

Materialul CHABLISE este o solutie perfecta deoarece (tratamentele aplicate la realizarea fibrei) este pufos si moale si perfect antialergic.

  •            Non-alergice
    Testele ştiinţifice au arătat că din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de alergie. 11% dintre copii sufera de o formă de alergie. 
    Având în vedere că ne petrecem opt ore pe zi în mediul nostru de dormit, credem că este essential sa evitam contactele cu factori ce provoaca aceste boli.
  •            Transferal umiditatii

De asemenea faptul ca transpiram o suta de grame de umiditate/ opt ore de somn, face ca salteaua nostra sa fie umeda daca nu avem un material de noua generatie ce permite un transfer rapid al umiditatii in interiorul saltele, ajutand de asemenea la evaporarea umiditatii cind parasim salteaua, Faptul ca aceasta umiditate este transferata rapid nu permite crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor. Astfel sunt tinute subt strict control dezvoltarea fungilor sau a acarienilor.

Argintul a fost folosit inca din antichitate pentru caracteristicile sale antiseptice si antimicrobiene. Fibra intretesuta in textil are o medie de viata de 20 ani sau 40-60 spalari repetate a husei.

Aplicarea uni finisaj antibacteriene ţesăturilor pentru saltele, în afară de beneficiile sale de sănătate evidente, previne mirosurile neplăcute, modificări de culoare, pete şi uzura prematură cauzată de infestarea bacteriana.

Structura tehnica:

  1.              Husa detasabila  din textile Chablis cu fibra de argint intretesuta. Densitate 320g/mp. Husa este lavabila chimic
  2.              Placa de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm si densitatea 60 dns
  3.              Placa de material poliuretanic cu densitatea de 35kg/mc si grosimea de 14 cm

Grosime: 20 cm

Garantie : 7 ani

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA EXCLUSIV SILVER

SALTEA EXCLUSIV SILVER

EXCLUSIVE Silver este compusa dintr-o placa de poliuretan permeabil la aer cu grosimea de 14 cm, o placa de MemoryFoam cu grosimea de 4 cm si densitatea de 60 kg/m3 si material de acoperire (husa detasabila) cu tratare de Fibra de Argint. Aceasta structura realizeaza o saltea foarte confortabila, sanatoasa, ecologica si sigura.

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook