SALTEA LATEX ECONOMIC RESTA

New product

Aceasta saltea a fost proiectata si realizata cu o tehnologie noua pentru a se obtine cel mai mic pret fara a pierde confortul oferit de saltelele din latex. 

More details

749,00 lei

Mai multe informații

Structura de baza este realizata din ECOCEL. Spuma Latex pe celula deschisa, asigura un confort si un transfer al umiditatii foarte bun. Structura contine latex 100%, avand grosimea de 12 cm. Pentru un confort sporit structura de ECOCEL este placata pe ambele parti cu placi de latex compact cu grosimea de 2 cm fiecare, cu un total de 16 cm. 

Husa de acoperire este realizata din fibra sintetica antialergica, permeabila la aer prevazuta cu fermoar perimetral pentru detasare in vederea curatarii. Latexul natural se obtine din spumificarea laptelui extras din arborele de cauciuc. Latexul ofera saltelei flexibilitate si elasticitate. 

Deasemenea fiind un material natural bazat pe celule deschise permite o circulatie excelenta a aerului in interiorul saltelei si are capacitatea de a absorbi umiditatea aparuta in zona de contact a corpului cu salteaua diminuand semnificativ aparitia transpiratiei. 

Deformatia pe orizontala a latexului este la un nivel minim, are o elasticitate uniforma si nu are proprietati de dilatare. Salteaua are o duritate medie-ferm, si are o inaltime totala de 18 cm, asigurand un confort deosebit si un control al umiditatii excelent. 

Structura saltelei: 
Placa Eliocel, spuma latex pe celula deschisa, avand grosimea de 12 cm; 
Doua placi latex compact, cate una pe fiecare parte a saltelei, grosimea individuala a acestora fiind de 2 cm; 
Husa de acoperire realizata din fibra antialergica; 

Grosime saltele: 18 cm 

Garantia acestor saltele este de 5 ani. 

Intreg ansamblul este tratat impotriva mucegaiului si acarienilor. 


Salteaua Latex Economic Resta beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA LATEX ECONOMIC RESTA

SALTEA LATEX ECONOMIC RESTA

Aceasta saltea a fost proiectata si realizata cu o tehnologie noua pentru a se obtine cel mai mic pret fara a pierde confortul oferit de saltelele din latex. 

9 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook