SALTEA COCOS STANDARD

New product

Salteaua Cocos Standart combină elasticitatea, confortul şi durabilitatea saltelelor din latex, dar este întărită cu doua straturi suplimentare din fibra de cocos - un material natural, care oferă o duritate suplimentară. Saltelele au duritate medie+.

More details

723,45 lei

Mai multe informații

Dacă doriţi să dormiţi într-un mediu natural, saltelele Cocos Standart sunt potrivite pentru dvs., întrucât creează un suport ortopedic uniform pentru coloana vertebrală pe toată lungimea ei.

Salteaua are trei straturi de latex intercalate cu dua straturi de fibra de cocos.

Fibra de cocos este realizata prin decojirea nucilor de cocos, si fibrele rezultate sunt inmuiate in latex fierbinte pentru a nu devein casante. Aceste structura ridica peste medie fernitatea saltelei

 

Latexul este un material ce are o structura chimica acida si nu lasa dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor in interiorul lui. De asemena latexul are o structura permeabila la aer (intr-un gram de latex sunt 500 milioane ce cellule intercomunicante, ceea ce ii permite sa absoarba rapid si in cantitate mare umiditatea si sa o disipeze).

 

Salteaua de latex necesita folosirea unei somiere cu lamele.

 

Structura tehnica:

1.    Husa fixa din material Jacquard matlasat  (63% polyester si 37% bumbac) cu vatelina cu densitatea de 200g/mp

2.    Placa de latex perforate cu 7 zone de elasticitate si grosimea de 5cm si densitatea de 64 kg/mc

3.    Placa de fibra de cocos cu grosimea de 1 cm si densitatea de 100 kg/mc

4.    Placa de latex perforate cu 7 zone de elasticitate si grosimea de 4cm si densitatea de 64 kg/mc

5.    Placa de fibra de cocos cu grosimea de 1 cm si densitatea de 100 kg/mc

6.    Placa de latex perforate cu 7 zone de elasticitate si grosimea de 5cm si densitatea de 64 kg/mc

 

 

Garanţie – 10 ani pentru forma.

 

 

Ortopedică - Prin cele şapte zone separate cu durităţi diferite, creează un suport ortopedic uniform pentru coloană vertebrală pe toată lungimea acesteia.

Anatomică - Înveleşte corpul şi îi asigură un suport uniform în fiecare punct de contact. Acest lucru permite sângelui sa circule liber şi să irige corect în mod corespunzător toate părţile corpului.

Elastică - Latexul este cel mai elastic material în natura - el îşi reface forma iniţială după încărcări repetate şi prelungite, fapt ce garantează o durată lungă de viaţă. Testul de calitate este 80,000 de lovituri timp de 19 ore.

Aerisită – are o reţea avansată de canale de aer verticale şi orizontale care garantează circulaţia aerului prin saltea.

100% Latex – Realizat din nucleu întreg de latex. Fără arcuri , niciodată nu va scârţâi.

Mediu sănătos - Proprietăţile alcaline naturale ale latexului previn dezvoltarea de bacterii şi acarieni.

Izolează - Calităţile izolante ale latexului asigură o senzaţie de răcoare în timpul verii şi căldură în timpul iernii.

Ecologică - Fabricat din produse ecologice şi îndeplineşte toate cerinţele moderne pentru un mod natural de viaţă. Nu conţine substanţe şi ingrediente chimice nocive, şi este certificat pentru siguranţă de către prestigioase laboratoare europene.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA COCOS STANDARD

SALTEA COCOS STANDARD

Salteaua Cocos Standart combină elasticitatea, confortul şi durabilitatea saltelelor din latex, dar este întărită cu doua straturi suplimentare din fibra de cocos - un material natural, care oferă o duritate suplimentară. Saltelele au duritate medie+.

9 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook