SALTEA DREAM LATEX

New product

Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

More details

1 201,00 lei

Mai multe informații

In cazul in care folositi aceasta saltea pe un pat cu somiera fixa, salteaua va avea o duritate medie-ferma, iar in cazul in care folositi salteaua pe o somiera elastica (ceea ce este cel mai recomandat) va avea o duritate medie-elastica.

Placa de latex are 18 cm grosime, densitatea de 64 kg/mc, compozitia 100% latex, cu perioada lunga de utilizare.

Placa este procesata in Bulgaria, indeplinind toate normele sanitare, antialergice, de securitate cerute de Uniunea Eurpeana.

Latexul este un cauciuc obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei).

Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta a umezelii.

Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporata in aerul camerei.

Husa utilizata este dublu matlasata, fiind realizata dintr-un poliester special conceput antialergic si antibacterial, permeabil la aer si umezeala pentru a permite transferul catre si dinspre saltea.

Husa este prevazuta cu fermoar de detasare, banda 3D si este lavabila.

Aceste caracteristici permit crearea unei saltele anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort la un inalt nivel atat pentru persoanele masive cat si pentru cele usoare.

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune si grosime. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.

Structura de fabricatie:

 • Material de suprafata frotir
 • Compozitie: Poliester 100%
 • Acest material este un material fibro-poros ce permite absorbtia umezeli si disiparea acesteia de catre saltea
 • Husa din jerseu bumbac 100% pentru protectie, dotata cu fermoar
 • Latex cu 7 zone diferentiate, densitatea 64 kg/mc
 • Placa latex de 18 cm grosime, densitatea de 64 kg/mc, compozitia 100% latex, cu perioada extra lunga de utilizare

Caracteristici tehnice saltele Latex:

 • Latexul este un burete natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante
 • Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
 • Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
 • Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
 • Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex, fiind un produs natural si ecologic   


  Salteaua Dream Latex beneficiaza de transport gratuit pe tot teritoriul Romaniei.   

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA DREAM LATEX

SALTEA DREAM LATEX

Saltelele din latex sunt saltele confortabile, ecologice, ergonomice, deoarece latexul raspunde foarte bine presiunii exercitate de corpul uman, mulandu-se pe acesta si sustinand in mob natural coloana.

9 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook