SALTEA YOGA LATEX COCOS

New product

Salteaua Yoga Latex Cocos face parte din gama saltelelor ferme si foarte ferme ce sunt destinate persoanelor cu afectiuni de coloana, acelor care doresc un mediu de somn ferm sanatos (materialele utilizate fac parte din categoria “human friendly”). 

More details

1 250,35 lei

1 471,00 lei

Mai multe informații

Salteaua a fost conceputa sa aiba doua fete distincte ca duritate. O fata foarte ferma si o fata elastica.

 1.     Fata ferma poate fi utilizata:
 2.     Pentru relaxarea muschilor (indeosebi pe centura umerilor pentru persoane ce lucreaza foarte mult la birou)
 3.     In timpul crizelor lombare, cind necesita un suport foarte ferm.
 4.     Fata elastica este folosita in mod permanent pentru somn.

 

Pentru a avea aceste performante materialele folosite sunt latexul, fibra de cocos si AirFlex-ul cu celulatie deschisa pentru ventilare. Pentru a pastra un mediu sanatos pentru somn, husa are micro capsule de Aloe Varea inserate in fibra de textil. Aceste capsule se activeaza prin presarea saltelei de catre corp, in timpul somnului.

 

Structura activa a saltelei Yoga Latex Cocos:

 1.     Husa de acoperire din textil 3D antialergic, cu capsule de Aloe Vera inserate in fibra de textile. Husa are fermoar pentru detasare si spalare.
 2.     Tratamentul de inserare de microcapsule se realizeaza pentru a nu lasa dezvoltarea si proliferarea acarienilor pe suprafa saltelei
 3.     Placa de latex cu grosimea de 4 cm si cu densitatea de 65 kg/mc (fata ferma). Placa de latex gestioneza foarte bine transferul umiditatii dintre corp si saltea mentinand un mediu uscat si confortabil. Se stie ca atunci cand umiditatea este in exces se creaza o pelicula de transpiratie si apare efectul de supraincalzire. Latexul este un mediu antibacterian intrinsec (prin structura chimica acid ape care o are).
 4.     Placa de fibra de cocos cu grosimea de 3 cm si densitatea de 100 kg/mc
 5.     Placile de fibra de cocos au doua roluri majore

                                      i.        De a rupe elasticitatea meterialelor intre care sunt puse si sa creeze un suport ferm

                                    ii.        De a permite aerisira foarte buna a materialelor din componenta saltelei. Placa de fibra de cocos este mai rara permitand aerului sa treaca foarte usor

 1.     Placa de AirFlex cu celulatie deschisa, grosimea de 4 cm, densitatea 30 kg/mc si portana de 35 kPa
 2.     Placa de latex cu grosimea de 7 cm (fata elastic) si cu densitatea de 65 kg/mc. Placa de latex gestioneza foarte bine transferul umiditatii dintre corp si saltea mentinand un mediu uscat si confortabil. Se stie ca atunci cand umiditatea este in exces se creaza o pelicula de transpiratie si apare efectul de supraincalzire. Latexul este un mediu antibacterian intrinsec (prin structura chimica acid ape care o are).
 3.     Banda 3D de aerisire rapida pentru a permite ventilarea foarte buna a placii

 

Latex – Caracteristici tehnice saltele Latex:

 •          Latexul este un material natural spongios cu structura caracterizata de celule intercomunicante, intr-un gram de latex sunt 500 milioane celule.
 •          Este extras din lichidul care se scurge sub coaja arborelui de cauciuc
 •          Este un produs antialergic, permeabil pentru aer si umezeala, igienic, izolant, antibacterian, antisufocant
 •          Datorita delicatetei, confortului si elasticitatii pentru corp, salteaua din spuma de latex este considerata cea mai buna pentru odihna ideala
 •          Pentru protejarea sanatatii este esentiala o stare de igiena perfecta în timpul somnului. Acesta este motivul pentru care este recomandata salteaua de latex, fiind un produs natural si ecologic
 •          Latexul este un mediu antibacterial intrinsic, prin structura chimica acida. In latex nu se pot dezvolta acarieni si mucegaiuri decat daca este lasat intr-un mediu in care umiditatea depaseste 70%

 

Fibra de cocos

 •          Fibra de pe nuca de cocos este decojita, compactata in placa si inmuiata in lapte fierbinte de latex pentru a fi acoperita si pentru a nu devein casanta

 Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.

 

Aloe Vera (microcapsule volatile)

 

Aloe Vera  binecunoscuta de secole ca "planta medicament" datorita efectului sau terapeutic extraordinar.
Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare inmormantate impreuna cu faraonii pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Medici celebri ai antichitatii si personalitati istorice remarcabile au fost fascinate de puterea curativa a acestei plante.
In ultimele decenii, cercetarea medicala a confirmat si a extins aria calitatilor curative atribuite "substantei cristaline si amare" din inima plantei Aloe.

Aloe Vera - o descoperire care i-a uimit pe specialist Iata in continuare lista componentelor identificate si studiate din gelul de Aloe Vera:

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA YOGA LATEX COCOS

SALTEA YOGA LATEX COCOS

Salteaua Yoga Latex Cocos face parte din gama saltelelor ferme si foarte ferme ce sunt destinate persoanelor cu afectiuni de coloana, acelor care doresc un mediu de somn ferm sanatos (materialele utilizate fac parte din categoria “human friendly”). 

9 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook