SALTEA COCOS ULTRAFLEX

New product

Salteaua Cocos Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cocosul si cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea cu o fata ferma si una medie, si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

More details

704,00 lei

Mai multe informații

Salteaua Cocos Ultraflexs este o saltea ce combina inteligent calitatile latexului si cocosului cu cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea ferma pe o fata si media pe cealalta fata care gestioneaza eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn. Aceasta umiditate este absorbita si disipata de placa de 4 cm de latex. 

Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei). Intr-un gram de latex sunt cuprinse aproximativ 500 milioane de celule ce comunica intre ele ca o adevarata retea. Din aceasta cauza latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta umezelii. Astfel zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Umezeala este absorbita in interiorul saltelei si apoi este evaporate in aerul camerei. Densitatea latexului este de 64 kg/mc. 

Rolul straturilor din fibra de cocos cu o desitatea de 100 kg/m3 este de a rupe elasticitatea HR - ului si de a asigura o ventilare superioara a saltelei atat vertical (prin material) cat si orizontal (prin stratul de cocos)

Astfel rezultand o saltea tare dar in acelasi timp confortabila.

Salteaua este realizata dintr-o singura placa compacta de UltraFlex HR cu grosimea de 14 cm, o placa de 4 cm de latex si o placa de 2 cm cocos.

Materialul HR (HIGH RESISTANCE) presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat. Densitatea materialului este de 30 kg/mc UltraFlex-ul este un material din spuma rece, realizat pe sistemul de celula deschisa (pentru a permite ventilarea interiorului materialului) din materie prima ecologica. Acest material impiedica formarea efectului de val la miscarile oricaruia dintre parteneri (cealalta persoana nu va simtii miscarile efectuate pe saltea). 

Husa de acoperire este realizata din material Jacard tratat special antialergic, dotata cu fermoar pentru o igienizare cat mai usoara. Materialul este matlasat cu vata siliconata de 150g/mp pentru a permite umezelii din zona de contact sa fie absorbita de saltea.

Recomandat ca salteaua sa fie utilizata pe somiera. 

Salteaua Latex Ultraflex Cocos este destinata persoanelor de doresc un suport ferm dar confortabil si placut la atingere. 

Produsele care depasesc 200 cm se executa numai la comanda iar miezul saltelei se executa din doua bucati prin lipire.


Caracteristici tehnice:

  • Husa din textil material Jacard tratat special antialergic si lavabila. Husa este matlasata.
  • Placa de latex cu grosimea de 4 cm si densitatea de 64 kg/m3
  • Placa de cocos cu grosimea de 2 cm si densitatea de 100 kg/m3
  • Placa de Ultraflex pe celula deschisa, cu grosimea de 14 cm si densitatea de 30 kg/mc
Acest produs se livreaza GRATUIT in Bucuresti.
Transportul se efectueaza cu mijloace proprii si este asigurat pana in fata imobilului.
In tara comenzile care depasesc 1500 lei se livreaza gratuit.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA COCOS ULTRAFLEX

SALTEA COCOS ULTRAFLEX

Salteaua Cocos Ultraflex este o saltea ce combina intelligent calitatile latexului cu cocosul si cele ale materialului HR. A fost proiectata pentru a fi o saltea cu o fata ferma si una medie, si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.

7 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook