SALTEA SIRENA ULTRAFLEX

New product

Salteaua Sirena a fost proiectata pentru a fi o saltea cu centrul ferm, iar suprafata de contact elastica si confortabila, realizandu-se astfel o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil. 

More details

1 056,00 lei

Mai multe informații

Este o saltea  ce rezista inclusive la greutati mari (max 200 kg/persoana) si are o garantie de utilizare mare (10 ani). Toate acestea se datoresc calitatii foarte bune a materialelor utilizate in componeneta saltelei. 

Pentru a se obtine acesta senzatie de confort a fost folosita o tehnica de profilare a placii de UltraFlex HR (HIGH RESISTANCE), cu densitate 40 kg/m3 si elasticitate mare. Profilarea s-a realizat prin practicarea pe suprafata placii a unor canale de adancimi si grosimi diferite rezultand 5 zone de elasicitate diferite corespunzatoare zonelor cap, umar, torace, sold, genunchi. 

Salteaua este realizata dintr-o singura placa compacta de UltraFlex HR cu grosimea de 20 cm. Materialul HR presupune o elasticitate si o rezistenta pe termen indelungat. 

UltraFlex-ul este un material sintetic, dar realizat pe sistemul de celula deschisa (pentru a permite ventilarea interiorului materialului) din materie prima ecologica. Acest material impiedica formarea efectului de val la miscarile oricaruia dintre parteneri (cealalta persoana nu va simtii miscarile efectuate pe saltea). 

Pentru a permite o ventilare rapida a saltelei pe partea perimetrala a acesteia este instalata o banda de aerisire rapida 3D. 

Husa de acoperire este realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan. Rezultand astfel o husa moale si placuta la atingere, dar totodata rezistenta la intindere. Este detasabila si lavabila. 

Materialul de acoperire al acestei saltele este intretesut cu fibre de argint. Argintul este un material folosit de mii de ani pentru impiedicarea dezvoltrarii florei microbiene si ca un material cu proprietati antiseptice. 

Textilul de acoperire este realizat de DESLE CLAMA (Belgia) numarul unu in lume in realizarea de textile specializate pentru saltele. 

Structura de fabricatie:

  • Fata de acoperire este realizata din 50% bumbac, 30% fibra de rezistenta si 20% elastan, matlasata cu fibra siliconizata si fibra de argint. Husa este detasabila si lavabila.
  • Fata de iarna are un strat de PES si cea de vara bumbac amestecat cu melana.
  • Placa de UltraFlex HR cu densitatea de 40 kg/mc si grosimea de 20 cm.
  • Banda de aerisire rapida 3D instala perimatral pe lateralele saltelei.


Saltelele Sirena UltraFlex au doua fete, vara/iarna. 

Inaltimea saltelei: 22 cm 
Garantia acestor saltele este de 20 ani.

Salteaua Sirena Ultraflex beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA SIRENA ULTRAFLEX

SALTEA SIRENA ULTRAFLEX

Salteaua Sirena a fost proiectata pentru a fi o saltea cu centrul ferm, iar suprafata de contact elastica si confortabila, realizandu-se astfel o saltea destinata persoanelor ce doresc un suport ferm si confortabil. 

7 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook