SALTEA FRESH CLASSIC MEMORY

New product

Salteaua Fresh Classic Memory este destinata persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm si comod in acelasi timp, dar nu comod in sensul de soft (moale si pufos). De aceea materialul MemoryFoam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime.

More details

577,00 lei

Mai multe informații

Saltelele Fresh Classic Memory sunt concepute ca o combinatie intre efectele benefice ale materialului MemoryFoam si suportul poliuretanic pe celula deschisa, confortabil si placut.

Senzatia de somn revigorant in special pentru persoanele cu o viata activa si/sau sportive, un suport mediu/ferm si comod in acelasi timp.

Stratul de 2 cm din MemoryFoam al acestei saltele este realizat dintr-un material cu densitate 50 kg/m3 si este indeajuns pentru a crea o amprenta buna a corpului si pentru egalizarea punctelor de presiune. Cu cat avem o densitate mai mare a materialului memoryfoam cu atat reactia la caldura si presiunea corpului este mai puternica.

Dupa stratul de MemoryFoam urmeaza o placa de material indeformabila cu celula deschisa avand grosimea de 15 cm si densitatea de 28 kg/m3.

Rolul acestei placi este de a crea un suport eficient de duritate medie-ferma si de a permite prin celulele deschise un control bun al umiditatii ce apare in zona de contact dintre corpul utilizatorului si suprafata saltelei.

Umiditatea este absorbita in interiorul materialului (atata vreme cat este utilizata) si apoi este evaporata in atmosfera (cand salteaua este neutilizata).

Acest control al umiditatii este completat de banda 3D de aerisire rapida ce este montata perimetral pe marginile saltelei. Rolul benzii 3D este de a permite materialului sa respire mai eficient si mai rapid.

Salteaua este acoperita un un textil tricot 3D antialergic matlasat cu vata siliconata de 150g/mp. Tratarea materialului nu permite dezvoltarea larvelor de acarieni pe suprafata saltelei.

Toate acestea la un loc creaza o saltea confortabila si comoda cu un control bun al umiditatii avand o duritate medie+. 

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune, incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.

Structura de fabricatie:

  • Husa de acoperire din textil 3D antialergic, detasabila matlasata cu vata siliconata de 150g/mp
  • Placa de MemoryFoam cu grosimea de 2 cm si densitatea de 50 kg/m3
  • Placa din material cu celule deschise cu grosimea de 14 cm si densitatea de 28 kg/m3
  • Banda 3D de aerisire rapida asezata perimetral pe laturile saltelei                                                                                                                                                                                                                                                                  Salteaua Fresh Clasic Memory beneficiaza de transport gratuit in toata Romania.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA FRESH CLASSIC MEMORY

SALTEA FRESH CLASSIC MEMORY

Salteaua Fresh Classic Memory este destinata persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm si comod in acelasi timp, dar nu comod in sensul de soft (moale si pufos). De aceea materialul MemoryFoam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime.

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook