SALTEA MEMORY COMFORT 7

New product

Salteaua Memory Comfort 7 este destinata persoanelor ce doresc un confort soft oferit de un strat mare de MemoryFoam (7 cm) asezat pe o placa ferma de material cu celula deschisa pentru controlul umiditatii. 

More details

1 139,00 lei

Mai multe informații

Stratul de 7 cm ofera o amprenta deosebit de eficienta eliminand punctele de presiune, favorizand o circulatie sangvina foarte buna indiferent de pozitia preferata de somn (pe spate, lateral sau burta).

Densitatea MemoryFoam utilizata este de 50 kg/m3, cu o reactie de remanenta de 9-12 secunde. Stratul confera un confort foarte bun atat pentru persoanele cu masa corporala mare sau redusa, salteaua putind fi folosita preponderent pe suport de somiera (lamele) dar si pe suport clasic placa de lemn sau PAL.

Saltelele Memory Comfort 7 sunt incluse in categoria saltelelor cu confort ridicat si management al umiditati bine configurat.

Confortul este asigurat de placa de 7 cm grosime din MemoryFoam cu densitatea de 50 kg/m3 ce creaza o amprent eficienta a corpului si elimina puntele de presiune in asa fel incat coloana este sustinuta cu aceeasi presiune pe toata lungimea ei si sta in mod natural. Vasele de sange ce iriga muschi si creierul nu sunt strangulate, irigarea facandu-se in mod optim. Presiunea materialului se imparte in mod egal pe fiecare cm de contact cu corpul, ca si cum acesta ar pluti in apa. Grosimea de 7 cm este optima pentru sustinerea corpului.

Suportul materialului MemoryFoam este asigurat de o placa din material poliuretanic cu celula deschisa avand grosimea de 16 cm si densitatea de 30 kg/mc. Aceasta densitate asigura cu suport ferm pentru intreaga saltea, aceasta putand fi folosita atat pe somiera cu lamele cat si pe un pat clasic cu placa de lemn sau PAL.

Managementul umiditatii acestei saltele este asigurat de placa pe celule deschise si intercomunicante, banda 3D de aerisire rapida ce este montata perimetral pe laturile saltelei si materialul textil tridimensional.

In acest fel, umiditate din zona de contact a corpului cu salteaua este absorbita (in perioada utilizarii) in saltea si apoi este evaporata in atmosfera prin intermediul benzii 3D.

Husa fixa ce acopera salteaua este realizata din textile cu structura tridimensionala (pentru a putea transfera umiditatea) cu greutatea de 200 g/mp si matlasata cu vata siliconata de 250g/mp, textilul fiind antialergic.

Astfel aveti o saltea performanta, cu materiale de calitate la costuri rezonabile, o saltea ce va asigura un confort ridicat si un mediu placut pentru somn.

Acest produs poate fi efectuat la orice dimensiune. Incepand cu dimensiunea 200x200 miezul saltelei se executa din bucati lipite.


Structura de fabricatie:

  • Husa cu fermoar, din textil cu structura tridimensionala si greutatea de 200g/mp, matlasata cu vata siliconata de 250g/mp

  • Placa de MemoryFoam cu grosimea de 7 cm si densitatea de 50 kg/m3

  • Placa din material cu celula deschisa si intercomunicanta cu grosimea de 16 cm si densitatea de 30 kg/mp

  • Banda 3D pentru aerisire rapida montata perimetral pe laturile saltelei

Calitatile materialelor folosite:


Non-alergice

Testele stiintifice au aratat ca din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de alergie. 11% dintre copii sufera de o forma de alergie. Avand in vedere ca ne petrecem opt ore pe zi in mediul nostru de dormit, credem ca este esential sa evitam contactele cu factori ce provoaca aceste boli. 

Transfera umiditatea 
De asemenea faptul ca transpiram 100 gr de umiditate/8 ore de somn, face ca salteaua nostra sa fie umeda daca nu avem un material de noua generatie ce permite un transfer rapid al umiditatii in interiorul saltelei, ajutand la evaporarea umiditatii cand parasim salteaua. 

Faptul ca aceasta umiditate este transferata rapid nu permite crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si a ciupercilor. Astfel sunt tinute sub strict control dezvoltarea fungilor sau a acarienilor. 

Grosime saltele: 25 cm 

Garantia acestor saltele este de 8 ani

Salteaua Memory Comfort 7 are transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei

Recenzii

Scrieţi o recenzie

SALTEA MEMORY COMFORT 7

SALTEA MEMORY COMFORT 7

Salteaua Memory Comfort 7 este destinata persoanelor ce doresc un confort soft oferit de un strat mare de MemoryFoam (7 cm) asezat pe o placa ferma de material cu celula deschisa pentru controlul umiditatii. 

16 alte produse din aceeași categorie:

Follow us on Facebook